• 1
  • 2

Oplev et nyt Uldfestival Saltum i 2017

Uldfestivalen har fået ny adresse uden for Saltum by for at få plads til flere udstillere med større diversitet og dermed skabe en større inspirerende oplevelse for dig, som besøgende. En initiativrig arbejdsgruppe fra Saltum søger dog for, at der stadig vil være masser af aktiviteter for hele familien i Saltum by.

Så i 2017 vil du kunne opleve Uldfestivalen i nye grønne omgivelser og samtidig få nye og spændende oplevelser i Saltum by. Se mere om Saltum Ulddage her.

Tema 2017 - Svensk strik

Årets tema på uldfestivallen 2014

Ny adresse til Uldfestival Saltum 2017

Uldfestival 2017 har fået ny adresse

MANGE tak for det store arbejde med endnu en gang at få Uldfestivalen på benene og få den til at fungere på trods af udfordringer under vejs.

Standen "Strik til børn indlagt på neonatalafd. i Danmark" var rigtig godt besøgt, vi fik en masse spørgsmål og mange fortællinger af forældre, der for en del år siden havde et barn indlagt på en neonatalafd. (Neonatalafdeling er en afdeling for for tidligt fødte og syge nyfødte op til 3 mdr. gamle). Disse forældre bekræftede os i, at vores initiativ – at sørge for forældrene kan vælge tøj og tæpper i "deres" farver – er en hjælp til at opleve barnet som forældrenes, og dermed til at kunne knytte sig til deres barn.

Vi takker også de mange andre deltagere for at støtte vores fremtidige arbejde.

Vi glæder os til at komme igen næste år
Lisbeth og Grete

Nyhedsbrev

Se DK4 udsendelse fra Uldfestival 2014

video-cover

Inspiration til besøg i Blokhus

blokhus magasin