• 1
  • 2

Oplev et nyt Uldfestival Saltum i 2017

Uldfestivalen har fået ny adresse uden for Saltum by for at få plads til flere udstillere med større diversitet og dermed skabe en større inspirerende oplevelse for dig, som besøgende. En initiativrig arbejdsgruppe fra Saltum søger dog for, at der stadig vil være masser af aktiviteter for hele familien i Saltum by.

Så i 2017 vil du kunne opleve Uldfestivalen i nye grønne omgivelser og samtidig få nye og spændende oplevelser i Saltum by. Se mere om Saltum Ulddage her.

Tema 2017 - Svensk strik

Årets tema på uldfestivallen 2014

Ny adresse til Uldfestival Saltum 2017

Uldfestival 2017 har fået ny adresse

Uldfestivalen har valgt at støtte spruttegruppen, såvel som neonatalgruppen.

Begge foreninger er til stede ved årets Uldfestival. Det er muligt at tage en lille fristund fra de mange skønne tilbud rundt om i teltene og sætte sig med garn og hæklenål og lave en lille sprutte (blæksprutte) til de alt for tidligt fødte børn. Det giver børnene en stor trykhed at kramme en lille spruttearm.

 Uldfestivalen stiller plads, garn og hæklenåle til rådighed. Opskriften kommer en af spruttegruppens frivillige med. Har du sprutter på lager, er du velkommen til at medbringe disse også.

Spruttegruppen vil også meget gerne modtage dine rester i bomuld. Der findes rundt i landet en del, som gerne vil hækle sprutter, men ikke har midler til indkøb af garn. Selv den mindste rest kan anvnedes. Der vil i teltet, hvor spruttegruppen er, være opstillet en kasse til dine rester.

Se mere om spruttegruppen på   spruttegruppen.dk  

Vi glæder os til rigtigt mange sprutter.

Mange hilsner Kiirsten, formand for Uldfestivalen

Nyhedsbrev

Se DK4 udsendelse fra Uldfestival 2014

video-cover

Inspiration til besøg i Blokhus

blokhus magasin